Jag tog fin köttfärs och blandade med crème fraiche, tomatpuré, lök, salt och peppar. Tryckte ner smeten i en smord ugnsform och täckte anrättningen med bacon och rikligt med Grevéost. Gräddade i c:a 30 minuter på 225 grader.
Lite gul paprika till.
februari 15, 2009 av contralto
Jag tog fin köttfärs och blandade med crème fraiche, tomatpuré, lök, salt och peppar. Tryckte ner smeten i en smord ugnsform och täckte anrättningen med bacon och rikligt med Grevéost. Gräddade i c:a 30 minuter på 225 grader.
Lite gul paprika till.
Publicerat i Creme fraiche, Gratinerad, Köttfärs, LCHF, Mejeri, Ost, Paprika | Taggad Bacon, Creme fraiche, Gratäng, Köttfärs, Lök, LCHF, Ost, Smör | Kommentera
Anna om Massor av korv! | |
Anna om Massor av korv! | |
Ann-Katrin om Fredag 23 oktober – Hamb… | |
Ann-Katrin om Måndag 12 oktober – Fläs… | |
Anna om Fredag 23 oktober – Hamb… |
Lämna en kommentar